Controller Sony Ps4 - DualShock 4 - Pret Noua Maneta Sony Data Lansare Precomanda Ps4
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Controller Ps4 DualShock 4
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 16883
Producator :  Sony
Data aparitiei :  29.11.2013
Varsta minima :  3 ani
Stoc: Disponibil - livrare in 24 ore

399.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Controller Ps4 DualShock 4 este controllerul noii console  Ps4 lansata de cei de la Sony in data de 11/29/2013.

Noul DualShock 4 aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller Sony. În primul rând, gamepad-ul va face uz de o suprafata sensibila la atingere (touch pad), plasata pe partea sa frontala. Tehnologia este probabil împrumutata de la PlayStation Vita si va suporta multi touch.

Crucea directionala va fi foarte familiara atât pentru detinatorii de PlayStation 3, cât si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate. În schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, în încercarea de a oferi noului controller un aspect cât mai ergonomic. Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat.

Butoanele Start si Select dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind înlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share, despre functionalitatea caruia vom intra în detalii un pic mai târziu. Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat, în timp ce sub acesta si-a facut aparitia un difuzor mono, precum si o mufa de casti stereo. Jucatorii îsi vor putea cupla aici fie o pereche de casti (pentru o experienta auditiva intima), cât si headset-ul oficial, livrat în fiecare pachet PlayStation 4, care va înlesni comunicarea dintre utilizatorii noii console.


Un aspect extrem de important al noului DualShock 4 este noul LED light bar, care va juca roluri multiple. Bara luminoasa se va colora în diferite nuante pentru a sugera cât mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, într-un titlu cooperativ, personajul îmbracat în culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi rosie.

De asemenea, împreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii în spatiu cu ajutorul noului PlayStation Eye 4. Noua camera video pentru PlayStation 4 va beneficia de doi senzori capabili sa detecteze si adâncimea, precum si de nu mai putin de patru microfoane dedicate comenzilor vocale. De asemenea, PlayStation Eye 4 va fi capabila sa detecteze miscarile controller-ului PS Move, compatibil si cu urmatoarea generatie de console de la Sony.

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review