Consola Nintendo Wii U - Pret Controller Portabil Cu Touchscreen - Wii U Console
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Consola Nintendo Wii U
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3480
Producator :  Nintendo
Data aparitiei :  30.11.2012
Varsta minima :  3 ani
Stoc: Indisponibil

1399.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Consola Nintendo Wii U este noua consola lansata de cei de la Nintendo in data de 11/30/2012 si va incerca sa uimeasca la fel cum a facut primul Wii: tot prin intermediul controller-ului.

Wii U, prezentata la E3 2011, este cea mai noua consola produsa de compania japoneza Nintendo, fiind succesorul lui Wii. Aceasta deschide a opta generatie de console, alaturi de PS Vita. Este planificat pentru 2012. Numele îi era înainte ,, Project Cafe ”. Are un controller portabil cu touchscreen, HD, si este compatibil cu Wii Remote si Wii Balance Board.

Wii U va fi putin mai mare, masurand 267*173*46 mm. Si asta pentru ca va acomoda hardware mai performant (despre care nu avem azi informatii complete): procesor quad core IBM, placa video AMD de generatie R700, SSD pentru stocarea datelor si unitate optica Blu-Ray. Consola va avea un slot SD, patru port-uri USB, si iesiri HDMI, S-video, compozit, component, capabile sa scoata semnal la 1080p.

Wii U va putea folosi flash drive-uri si HDD-uri externe, si va fi compatibil cu toate jocurile lansate pentru originalul Wii. 

Chiar daca Wii U este succesorul foarte popularului Wii, folosofia din spatele consolei este un pic diferita fata de vechea solutie Nintendo. În timp ce Wii se adresa în primul rând publicului casual, jucatorilor de ocazie, Wii U îsi îndreapta privirile catre publicul hardcore, care manânca jocurile video pe pâine, fara a neglija însa elementele care au facut din Wii un asemenea succes. În primul rând, Wii U este prima consola realizata de Nintendo care va oferi suport pentru afisarea video HD.

Piesa de rezistenta este însa controllerul acestei console, destul de voluminos si foarte asemanator cu o tableta. Pe lânga obisnuitele butoane si stickuri pe care le putem întâlni pe orice gamepad obisnuit de consola, controllerul lui Wii U contine si un ecran tactil de 6.2", precum si o camera video orientata înspre interior, catre persoana care manevreaza dispozitivul. Consola va fi capabila sa transmita stream video catre acest ecran, afisarea jocurilor putând fi astfel împartita între display-ul principal (televizor) si afisajul de pe controller (care nu va fi însa HD!). În unele jocuri, pe controller vor fi afisate informatii secundare, cum ar fi inventarul într-un titlu RPG, iar altele vor putea fi jucate în totalitate folosind doar controllerul, fara a avea nevoie de televizor. Pentru a face acest lucru posibil, controllerul lui Wii U este dotat cu difuzoare, microfon, giroscop si accelerometru incorporate. Totusi, Nintendo a avertizat ca acest tip de controller nu ar trebui tratat drept o consola portabila, acesta fiind capabil sa primeasca semnal video doar în vecinatatea consolei si nu în alte camere ale locuintei.


 

Opinia Clientilor

Anonim
Senza?ional
Wii U-ul este o mina de aur plina de jocuri ce nu le ve?i gasi pe alte platforme. Recomand aceasta consola oricarui gamer adevarat, indiferent de vĂ¢rsta. Distrac?ie placuta!
Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review