Super Street Fighter Iv 3Ds
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Super Street Fighter IV Nintendo 3Ds
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 5105
Producator :  Capcom
Data aparitiei :  25.03.2011
Varsta minima :  12 ani
Stoc: La comanda

119.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Super Street Fighter IV Nintendo 3Ds este un joc de tip fighting lansat de Capcom in data de 3/25/2011, disponibil pentru PlayStation 3, Xbox360 si Nintendo 3Ds.

Urmatorul capitol din franciza Street Fighter pentru consolele next-gen se numeste Super Street Fighter IV incorporeaza elemente de gameplay familiare combinate cu caracteristici nou-noute. Avand noi moduri de joc gandite sa imbunatateasca partea de online, Super Street Fighter IV vine cu caractere clasice refacute, o serie de fete noi - spre exemplu Juri este o luptatoare de Tae Kwon Do - si reintroduce stadiile bonus clasice. Cu alte cuvinte, o experienta de fighting ce nu poate fi pierduta de nici un fan al genului.

Super Street Fighter IV include toata panoplia de 25 de caractere din Street Fighter IV precum Ryu, Ken, Crimson Viper, Abel, El Fuerte si Rufus plus alte opt caractere noi-noute. Aceasta panoplie impresionanta mai aduce in fata jucatorilor si vechi cunostinte din seriile anterioare precum T. Hawk, DeeJay, Guy, Cody si Adon. Printre personajele noi se enumera Juri, o luptatoare de Tae Kwon Do, prima din universul Street Fighter care foloseste aceasta tehnica de lupta.

Imbunatatirile aduse jocului online cuprind: lupte de eliminare ce pot cuprinde pana la 8 jucatori ce pot participa in moduri de 2 vs 2, 3 vs 3 si 4 vs 4, lupte fara sfarsit in care pana la 8 jucatori participa, castigatorul ramanand "la masa" si un "replay channel" in care jucatorii pot inregistra si revedea meciurile cele mai tari din intreaga lume.

Stadiile bonus au revenit: distrugerea unei masini cu lovituri normale si speciale inainte de expirarea timpului sau distrugerea cat mai multor butoaie din 20 la fel, intr-o anumita limita de timp. Toate personajele pot fi jucate de la instalarea jocului, nenecesitand parcurgerea jocului. Super Street Fighter IV a fost rebalansat pentru a oferi si noi venitilor sanse egale in fata celor de mult obisnuiti cu jocul.

Acest joc continua nebunia declansata de franciza acum multi ani, oferind o multime de elemente suplimentare ce vin sa ofere o experienta de joc noua si intensa. Pentru cunoscatori de neratat, pentru nou-veniti ocazia cea mai buna de a lua cunostinta de unul din cele mai bune jocuri de fighting din istoria jocurilor de gen!

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review