Batman Arkham City Pc - Joc Actiune Aventura Calculator
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Batman Arkham City PC
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3436
Producator :  Warner Bros Games
Data aparitiei :  18.11.2011
Varsta minima :  15 ani
Stoc: La comanda

59.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Batman Arkham City PC este un joc de tip actiune aventura lansat de Warner Bros Games in data de 11/18/2011, disponibil pentru  PC, PlayStation 3, Nintendo Wii si Xbox 360.

În timp ce versiunile pentru Xbox 360 si PlayStation 3 ale lui Batman: Arkham City au fost lansate in 21 oct 2011 editia de PC a jocului a suferit o scurta amânare. 

Warner Bros. a anuntat ca versiunea de PC a lui Batman: Arkham City vai fi lansata începând cu 15 noiembrie 2011 (Statele Unite ale Americii) si 18 noiembrie (Regatul Unit al Marii Britanii si, cel mai probabil, toata Europa). A fost de asemenea deschisa si pagina oficiala a jocului pe Steam, de unde varianta de PC a lui Batman: Arkham City poate fi precomandata. 

Dupa succesul rasunator din 2009 al lui Batman: Arkham Asylum, britanicii de la Rocksteady au pornit la drum cu un nou proiect mult mai ambitios. Acesta s-a materializat sub forma lui Arkham City, un titlu care promite sa isi depaseasca predecesorul din toate punctele de vedere. Daca a reusit sau nu, vom afla in continuare.

Multe dintre dispozitivele lui Batman nu sunt disponibile inca de la inceputul jocului, unele dintre ele fiind introduse in momente cheie ale povestii. De asemenea, altele sunt complet optionale, iar nu toate pot primi upgrade-uri. Mecanica de level up a jocului este folosita in mare parte pentru a extinde repertoriul de miscari al eroului, foarte putine dispozitive avand la dispozitie imbunatatiri.

Cei care cred ca identitatea seriei a fost compromisa odata cu introducerea unui mediu atat de deschis precum Arkham City, se vor bucura sa afle ca nu este cazul sa se sperie. Chiar daca putem explora inca din primele minute fiecare centimetru al penitenciarului, jocul reuseste sa ne tina interesati de poveste folosind niste medote ingenioase. In primul rand, avem tot timpul in partea de sus a ecranului o busola pe care este marcat obiectivul principal, iar in joc, deasupra locatiei acestuia, se gaseste un clasic semnal luminos. De asemenea, majoritatea misiunilor principale se desfasoara in interiorul cladirilor din oras.

Batman: Arkham City nu este in niciun caz o revolutie in materie de gaming. Este insa un exemplu perfect al unui joc realizat la cele mai inalte standarde, fiecare element al jocului fiind finisat pana aparoape de perfectiune. Din fericire, titlul de fata nu este un joc destinat numai fanilor benzilor desenate, ci orice gamer poate sa se simta bine in compania sa. Ar trebui sa va mirati daca nu veti gasi acest joc pe listele de canditati la Game of the Year 2011.
Minimum System Requirements
Operating System: Microsoft Windows XP, Vista or 7
CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
RAM: 2GB
Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB of VRAM
Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Hard Drive: 17.5GB free disk space
Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard

Recommended System Requirements
Operating System: Microsoft Windows 7
CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
RAM: 4GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Hard Drive: 17.5 GB free disk space
Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review