Anno 2070 Pc - Joc Strategie Viitor Calculator - Ubisoft
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Anno 2070 PC
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3442
Producator :  Ubisoft
Data aparitiei :  18.11.2011
Varsta minima :  7 ani
Stoc: La comanda

117.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Anno 2070 PC este un joc de tip strategie lansat de Ubisoft in data de 11/18/2011, disponibil exclusiv pentru  PC.

Dupa ce ne-a trecut prin anii 1404, 1503, 1602 si 1701, seria Anno face un urias salt temporal si ajunge în anul 2070, pe PC, în iarna acestui an. Jocul este dezvoltat tot de Related Designs cu o mâna de ajutor din partea celor de la Blue Byte, studio cunoscut pentru celebra serie Settlers. Ubi ne spune ca Anno 2070 va pastra spiritul seriei Anno, dar ca schimbarea de epoca ar trebui sa dea mai multa libertate jucatorilor oferindu-le posibilitatea sa se îndeparteze de realitatea istorica. Asadar, Anno 2070 se va desfasura într-o epoca în care omenirea trebuie sa înfrunte cresterea nivelului apelor si trebuie sa faca fata la numeroase provocari tehnologice si ecologice. Lumea jocului va evolua în functie de alegerile noastre, acestea urmând sa aiba impact asupra mediului înconjurator, arhitecturii si nevoilor populatiei. Ne sunt promise noi mecanici de joc, precum si posibilitatea sa cladim orasele în dimensiuni mai mari decât în precedentele episoade. Campania single player va fi scenarizata, având si un endless mode în care va trebui sa construim cel mai mare oras posibil. Modul multiplayer va fi si el accesibil înca de la aparitia jocului, si ne va oferi numeroase moduri de joc online. Sistemul economic al lui Anno 2070 a fost amplificat pentru a ne oferi o experienta de joc mai bogata, iar jocul va utiliza engine-ul lui Anno 1404.


 Anno 2070, se va intoarce pe PC-uri intr-o ‘forma’ mult mai schimbata, actiunea jocului fiind plasata in viitor (anul 2070, dupa cum este sugerat si in titlu). Tot ce vrea acest joc de la jucatori, este stapanirea noilor tehnologii pentru a coloniza o lume devastata de incalzirea globala. Dezvoltatorii jocului (Related Designs) intentioneaza sa creeze o lume mult mai dinamica, evolutia ei depinzand de cum vor folosi jucatorii resursele.
In Anno 2070, jucatorii vor avea posibilitatea de a alege intre 2 factiuni, pe durata campaniei in modul single-player sau in multi-player:
1. Magnatii, sau cu alte cuvinte,”Marii Industriasi” (Tycoons)
2. Ecologistii (Ecos)


Anno 2070 System Requirements

CPU/Processor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+
Video Card Required: Nvidia GeForce 7900 GTX / ATI Radeon HD 4670 512MB
Minimum RAM (Memory): 4 GB
Hard Drive Space Required: 9 GB
DirectX Version Needed: 9

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review