Grand Ages Medieval Pc - Magazin Online - Joc Strategie In Timp Real Evul Mediu Calculator
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Grand Ages Medieval Limited Special Edition Pc
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 23560
Producator :  Kalypso Media
Data aparitiei :  09.09.2015
Varsta minima :  12 ani
Stoc: La comanda

169.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Grand Ages Medieval Pceste un joc de strategie in timp real lansat de Kalypso Media in data de 10/9/2015. Disponibil pentru PlayStation 4 si  Pc

Este anul 1050 AD, la inceputul culmilor Evului Mediu dezvoltat în Europa, cunoscand un nivel fara precedent si crestere rapida a populatiei in lungimea si latimea continentului. Noile frontiere sunt explorate, fundatia noilor asezari este turnata si vaste rute comerciale sunt realizate. Ca sef al uneia dintre aceste mici asezari, ai responsabilitatea de a-ti conduce poporul spre maretie. Exploreaza o lume vasta, aduna resurse, intalneste-te cu alte societati si utilizeaza-ti experienta de tranzactionare pentru a face avere. Gaseste noi orase, progreseaza cu natiunea ta in noi descoperire tehnologice si protejeaza-ti rutele comerciale impotriva atacurilor barbare, pana in momentul in care esti destul de puternic pentru a cuceri intreaga Europa si construi un maret imperiu. 
 
"Au

Grand Ages: Medieval este un titlu de strategie in timp real, in care iti vei conduce poporul prin deceniile ce vor urma, construind, cercetand, extinzandu-te si cuceri noi zone, pornind din Nordul Peninsulei Scandinave pana in Sudul Europei la granita cu Africa de Nord cat si Portugalia si Muntii Caucaz. Ridica-te de la simplul rol al unui primar obisnuit ce guverneaza o mica asezare pana la a conduce întreaga Europa. Exploreaza o campanie interesanta cu un stil de joc elaborat, jucat dupa propriile tale reguli în single player sau online in multiplayer cu pana la 8 jucatori. 


"Au

Cerinte minime de sistem:
OS: Win XP 32
Processor: Core 2 Duo E4400 2.0GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
Memory: 2 GB RAM
Hard Drive: 35 GB
Placa video GeForce 8600 GT 512MB GDDR3 / Radeon HD 4550
DirectX: DX 9
Keyboard
Mouse

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review