Playstation All-Stars Battle Royale PS Vita
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Playstation All-Stars Battle Royale PS Vita
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 15061
Producator :  Sony
Data aparitiei :  23.11.2012
Varsta minima :  12 ani
Stoc: La comanda

129.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

PlayStation All-Stars Battle Royale include "doua decenii de caractere". Cateva dintre ele au fost pomenite de catre producatorii de la SuperBot Entertainment, studio special creat pentru acest joc: Kratos din God of War, Radec din Killzone, PaRappa the Rapper (din seria omonima), Sly Cooper (din seria omonima), Sweet Tooth din Twisted Metal si Fat Princess (joc omonim, 2009). Producatorii au confirmat ca vor exista si personaje din jocuri lansate de studiouri care nu apartin Sony.

Fiecare personaj va avea 3 niveluri de dezvoltare intr-un meci, avansarea in nivel deblocand abilitati din ce in ce mai puternice. Luptele se vor desfasura intr-un spatiu inspirat de jocuri Sony, iar pana acum au fost anuntate arene cu aroma de Buzz, God of War, Patapon si LittleBigPlanet.

Evident, jocul se va baza pe modul multiplayer, atat on-line cat si local. Fiecare cafteala va avea ca protagonisti maximum 4 luptatori in acelasi timp. Iar daca vreti sa faceti un meci Kratos vs Kratos vs Kratos vs Kratos, se va putea si acest lucru, dupa cum afirma producatorii.
 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review