Dead Rising 2 Off The Record Ps3 - Joc Actiune Horror Shooter PlayStation 3
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Dead Rising 2 Off The Record PS3

-40%Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3601
Producator :  Capcom
Data aparitiei :  14.10.2011
Varsta minima :  18 ani
Stoc: Disponibil - livrare in 2-3 zile

66.40 Lei *pret cu TVA
109.00Lei

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Dead Rising 2 Off The Record PS3 este un joc de tip simulator actiune horror lansat de Capcom in data de 10/14/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Fata de Dead Rising 2, Off The Record va veni si cu imbunatatiri tehnice, precum optimizari in ceea ce priveste timpul de incarcare sau jocul in retea.
  
Cu Dead Rising 2 Off The Record noi zone ale orasului urmeaza sa fie descoperite si noi zombi asteapta ca gamerii sa le faca de petrecanie. Cum West este fotojurnalist, momentele fericite alaturi de un zombi si o drujba vor putea fi imortalizate cu aparatul foto din dotare. Punctele pentru fotografii se vor acorda in functie de respectarea unor teme impuse: horror, drama, erotic sau brutalite. Evident, orice va putea fi folosit ca arma, incepand cu biscuiti gigant si pana la ursi de plus, chitari, tigai, etc. 

Capcom ne-a obisnuit deja cu versiunile speciale ale jocurilor, iar Dead Rising 2 nu va fi lipsit de o asemenea editie. Off the Record va oferi o campanie single player complet noua, plus noi optiuni de joc, inspirate din sugestiile fanilor. Una din cele mai importante aditii este Sandbox Mode, care a fost inclus în locul modului multiplayer Terror is Reality, care ofera accesul la tot Fortune City fara îngradiri. O noua zona, parcul de distractii Uranus, a fost inclusa în noua versiune a lui Dead Rising 2, iar încarcarile dintre niveluri au fost reduse la jumatate.

Dead Rising 2: Off the Record, dar pentru fani este cel mai bun motiv da a se reintoarce la serie. Va permite sa jucati cu protagonistul din primul titlu Dead Rising, Frank West, in lumea din Dead Rising 2, Fortune City.


Capcom profita de Captivate 2011 ca sa anunte un joc la auzul caruia care vor saliva nimicitorii de zombies: este vorba despre Dead Rising 2: Off the Record. Off the Record revede povestea lui Dead Rising 2, dar va adauga noi misiuni, noi environments si noi adversari, arme, vehicule si diferite items cu care sa zdrobiti testele putreziciunilor zombificate. Frank West va avea aparatul foto la purtator si va obtine puncte de prestigiu gratie cliseelor pe care le vom face în momentele mai fierbinti ale actiunii. Capcom a îmbunatatit sistemul de save, timpii de loading si experienta jocului în co-op.


Dead Rising 2 Off The Record System Requirements:

Operating system: Windows Vista/XP, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.2 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
HDD Space: 8.5 GB free hard drive space
Video: NVIDIA GeForce 8800GTS or better, ATI Radeon HD 3850 or better
DirectX: DirectX9

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review