House Of The Dead Overkill - Extended Cut Ps3 - Joc Actiune Horror PlayStation Move
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

House Of The Dead Overkill Extended Cut (Move) PS3
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3315
Producator :  Sega
Data aparitiei :  28.10.2011
Varsta minima :  18 ani
Stoc: La comanda

99.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

House Of The Dead Overkill - Extended Cut PS3 este un joc de tip actiune horror lansat de Sega in data de 10/28/2011, disponibil pentru PlayStation 3 si Nintendo Wii. 

Sega a anuntat azi un nou port: House Of The Dead Overkill Extended Cut Ps3 pe platforma PlayStation 3. Jocul va fi o varianta imbunatatita a versiunii de pe Nintendo Wii, cu suport 3D, compatibilitate Move, plus doua scenarii noi. Data de lansare: 25 Octombrie 2011 US, 28 Octombrie 2011 Europa. Personal, consider aceasta o veste excelenta. 

House Of The Dead Overkill Extended Cut Ps3 a adunat clipuri decente de la critici si a castigat un record pentru cel mai profanator joc video. Deoarece sigur este mai interesant decat cele mai lungi unghii sau cele mai grele gemene. Hmm, aceasta este intr-un fel digresiunea pe care nu o poti face in The House of the Dead: Overkill, de cand este pe sine si pe tot.

Oricum, Sega mai pompeaza cateva runde cu numeroasele cadavre in stare de putrefactie din Overkill pe o consola PS3. The House of the Dead: Overkill - Extended Cut transforma timidul, supravegheatul Wii intr-o bomba HD, 3D, sprijinita de Move. Probabil ca asta spera Sega ca va crede lumea dupa ce va vedea imaginile Overkill de pe PS3.
 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review