Lord of the Rings Aragorn's Quest Ps3 - Lotr Ps3 - Joc Role Playing Game Rpg PlayStation Move
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Lord of the Rings Aragorn's Quest (Move) PS3
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3516
Producator :  Warner Bros Games
Data aparitiei :  29.10.2010
Varsta minima :  12 ani
Stoc: La comanda

89.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Lord of the Rings Aragorn's Quest (Move) Ps3 este un joc de tip actiune role playing game lansat de Warner Bros Games in data de 10/29/2010, disponibil pentru PSP, PlayStation 2, Nintendo Wii, Nintendo DS si PlayStation 3. 

Warner Bros. Interactive a declarat ca, în plus fata de versiunile pentru PS2, PSP, DS si Wii, v-a crea Lord of the Rings: Aragorn’s Quest si pentru PS3 — cu ajutorul PlayStation-ului Move. Jocul LOTR, kid-friendly one cu versiunea de Wii creata de Headstrong Games si celelalte de catre TT Fusion. De sigur, doar versiunile pentru Wii si PS3 vor contine acel motion control si vor fi singurele versiuni care vor avea functia de two-player co-op (al 2-lea jucator controlându-l pe Gandalf).

Cu toate aceastea versiunea pentru PS3 nu v-a fi exact identica cu cea de Wii, dar ideea este asemanatoare — un joc pentru care Wii detinea monopolul motion controlului, extins la consola Sony. Cu siguranta v-a fi probabil primul, dar nu ultimul de acest gen pe care îl vom vedea!

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review