Socom Special Forces Ps3 - Joc Actiune First Person Shooter PlayStation Move
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Socom Special Forces (Move) PS3

-20%Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3490
Producator :  Sony
Data aparitiei :  20.04.2011
Varsta minima :  16 ani
Stoc: La comanda

79.20 Lei *pret cu TVA
99.00Lei

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Socom Special Forces (Move) PS3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Sony in data de 4/20/2011, disponibil exclusiv pentru  PlayStation 3. 

In Socom Special Forces (Move) PS3 misiunea jucatorului este de a coordona o unitate comando de elita, într-o operatiune sub acoperire în Asia de Sud. Jucatorul are la dispozitie doar sase zile sa captureze liderul unei organizatii teroriste militante, numite Naga, care încearca sa destabilizeze economia globala. Cele mai avansate tehnologii în materie de armament, comunicare si suport aerian îti stau la dispozitie. 

Intra în lupta si neutralizeaza formatiunea Naga în mediul ostil al Asiei de Sud. Fortele NATO trimise pentru a media conflictul sunt decimate si tot ce ramâne în picioare sunteti tu si echipa ta de soldati de elita, multi decorata. Munca de echipa este cruciala pentru succes. Un oponent dificil, Naga este antrenata la nivel înalt si demonstreaza un comportament militar exemplar – fii atent la flancarea dusmanului, la suprafata de separare si la acoperirea colegilor de gloantele inamice. Vei coordona din frontul de lupta prin ordine strategice si prin suportul tactic aerian, ce vor lua prin surprindere inamicul în ambuscade.

In arme cu amortizor si indicatorul de vizibilitate a inamicilor te ajuta sa afli informatii pentru sabotarea tintelor inamice, fara a fi detectat.

Perfect compatibil cu controller-ul de miscare PlayStation Move si cu PlayStation Move Sharp Shooter, jucatorul se va simti complet cufundat în câmpul de lupta. Dezvoltat de catre Zipper Interactive si Guerrilla Games, PlayStationMove Sharp Shooter reprezinta o arma foarte precisa, gratie controller-ului PlayStation Move. Pentru prima data în istoria SOCOM poti, de asemenea, experimenta toata actiunea într-o uimitoare senzatie 3D – împusti, arunci grenade si te lupti, în scene foarte apropiate de inamici, într-un realism nemaiîntâlnit.

Du-ti misiunea online. Lupta pentru medalii si pentru noi arme, cu pâna la 32 de jucatori, într-o selectie ampla de teritorii, cu experienta optima online a multiplayer-ului. Tu si o echipa de elita formata din pâna la cinci prieteni va puteti ambarca în propriile misiuni personalizate cu ajutorul modului multiplayer cooperativ al SOCOM: Special Forces. Combina numarul de inamici si nivelurile de dificultate, apoi conecteaza-ti misiunile customizate pentru a-ti crea propria campanie co-op.

 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review