Call Of Duty 8 Modern Warfare 3 PS3 - Joc Actiune Shooter PlayStation 3
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3

-36%Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3263
Producator :  Activision
Data aparitiei :  08.11.2011
Varsta minima :  18 ani
Stoc: Disponibil - livrare in 2-3 zile

96.75 Lei *pret cu TVA
149.00Lei

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

 Call Of Duty 8: Modern Warfare 3 PS3 este un joc de tip actiune first person shooter razboi lansat de Activision in data de 11/8/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360, Nintendo Wii si PlayStation 3. 
Modern Warfare 3 PS3 este dezvoltat de Infinity Ward, Sledgehammer Games si Raven Software.  Call Of Duty 8 PS3 porneste de la o invazie a fortelor lui Vladimir Makarov in Manhattan, actiunea urmand sa-i plimbe pe jucatori prin Paris, Sierra Leone, India, Mogadishu (Somalia), Praga, Londra, Berlin, Moscova, Hamburg si Dubai. 

O aditie foarte importanta in Call Of Duty 8: Modern Warfare 3 sunt noile Strike Packages, Killstreak-urile fiind ajustate pentru a acomoda diferite tipuri de abordari ale gameplay-ului, diferentiate de stilul de joc si priceperea fiecarui particiant la meci. Pointstreak-urile pot fi acum obtinute si din îndeplinirea cu succes a obiectivelor din joc si nu numai din doborârea adversarilor, utilizarea acestora depinzând de înclinatiile fiecarui jucator: Assault Strike Package (Pointstreak-urile din acest pachet pot fi acumulate în lant, sunt gândite pentru a cauza cât mai multe damage direct - helicopter, predator etc., si se vor reseta la fiecare moarte), Support Strike Package (Pointstreak-urile din acest pachet nu vor putea fi acumulate în lant, dar nici nu se vor reseta atunci când personajul moare, fiind orientate catre suport - UAV, Counter UAV, tureta SAM etc.), Specialist Strike Package (pachet orientat catre jucatorii avansati, carora pointstreak-urile le vor permite activarea unor perk-uri suplimentare, ce vor ramâne active pâna cand jucatorul moare).

Nu vor lipsi in COD 8 nici perk-urile noi, dar nici modurile de joc noi, special gândite pentru Call of Duty: Modern Warfare 3. În materie de perk-uri, se fac remarcate Blind Eye (jucatorul nu mai este detectat de suportul aerian sau de santinele),Quickdraw (comutarea mult mai rapida la ADS) sau Stalker (viteza semnificativ crescuta atunci când se foloseste ADS). Cât despre noile moduri de joc, pe lânga clasicele Free-for-All, Team Deatmatch sau Match Domination îsi vor face aparitia si Kill Confirmed (ce implica colectarea de dog tags de la inamicii doborâti), Infection (fiecare inamic doborât de echipa "infectatilor" este adaugat automat acesteia), Drop Zone (trebuie mentinut controlul asupra unei anumite zone pentru a câstiga puncte si Care Packages) sau Juggernaut (un soi de leapsa, în care unuia dintre jucatori îi este atribuit titlul de Juggernaut, iar cel care reuseste sa-l doboare devine noul Juggernaut).

Modern Warfare 3 Spec-Ops Survival Mode, unde puteti vedea o parte din armele disponibile, scuturile, sau cainii care explodeza. Acest mod poate fi jucat pe toate hartile de multiplayer.

De asemenea, în noiembrie, în colaborare cu Microsoft, va fi lansat un pachet bundle care include o consola Xbox 360 personalizata cu logo-urile, design-ul si sunetele Modern Warfare 3, harddisk de 320GB, un headset wireless, jocul Call of Duty: Modern Warfare 3 si doua controllere.
 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review