Dj Hero 2 Xbox360 - Dj Hero 2 Bundle Includes Turntable Controller Xbox 360
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

DJ Hero 2 Bundle (Includes Turntable Controller) Xbox360
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3885
Producator :  Activision
Data aparitiei :  22.10.2010
Varsta minima :  12 ani
Stoc: La comanda

199.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

DJ Hero 2 Bundle (Includes Turntable Controller) Xbox360 este un joc de tip muzical simulator de cantat lansat de Activision in data de 10/22/2010, disponibil pentru PlayStation 3, Xbox360 si Nintendo Wii. 

DJ Hero 2 Xbox360 va avea nevoie de un controller special, denumit DJ Turntable, care va fi lansat odata cu jocul. Controller-ul va fi compus dintr-o placa rotativa si trei butoane: effects dial, crossfader, si "Euphoria" button. 

Gameplayul de baza DJ Hero 2 Xbox360 este cam acelasi cu a tuturor jocurilor de music/rhytm, diferenta consta in modul cum il jucati. Pentru a putea juca veti avea nevoie de acel controller special. Este o placa similara cu cea pe care o foloseste un DJ, dar prezinta 3 butoane, si alte minunatii pentru a imbunatati experienta.Dar jocul nu imita doar instrumentul ci incearca chiar si munca pe care o depune un DJ. Asa ca aveti mai multe posibilitati de a canta o melodie si metode de freestyle in care sunteti autoritar asupra melodiei, cum ar fi:
-Scratching – trebuie sa apasati un buton al carui culoare apare pe ecran si sa frecati placa pentru a creea sunetul de scratching.
-Cross Fading – aveti un buton ce va permite in unele momente sa schimbati coloana sonoara pe care o auziti, de exemplu pe stanga canta numai voce, pe dreapta numai negativul, o idee excelenta deoarece va ofera o libertate de a asculta melodia in stilul tau.
-Rewind – va permite sa dati melodia inapoi printr-o simpla rotire de 360.

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review