Mass Effect 2 Xbox360 - Joc Sf Actiune First Person Shooter Xbox 360
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Mass Effect 2 Xbox360
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3646
Producator :  Electronic Arts
Data aparitiei :  29.01.2011
Varsta minima :  15 ani
Stoc: Disponibil - livrare in 24 ore

129.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Mass Effect 2 Xbox360 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 1/29/2011, disponibi pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Probabil una din cele mai atragatoare facilitati ale jocului este posibilitatea de a importa fisierele de salvare ale caracterelor jucate în Mass Effect 1, putând continua aventura primei parti din serie. Jocul Mass Effect 2 Xbox360 este influentat de deciziile luate în primul Mass Effect. Multe aspecte ale jocului au fost modificate sau îndepartate, cum ar fi timpul lung de asteptare din lifturi, vehiculul de explorare Mako sau inventarul complex. Dialogurile cu celelalte personaje beneficiaza de un sistem de întrerupere a dialogului în functie de evenimente. În lupta, jucatorii au acum sanatate regenerabila, dar s-a renuntat la munitia infinita a armelor al carei singur inconvenient era supraîncalzirea armei.

Mass Effect 2 Xbox360  continua cu aventurile comandantului Sheppard si ai echipei sale de eroi , in speranta de a salva galaxia de o amenintara unei civilizatii avansate de masini, a carei scop esti distrugerea vietii din galaxie.

Creata ca o continuare a primei parti a trilogiei, povestea din spatele Mass Effect 2 care este intr-o legatura stransa cu prima parte a jocului , oferind optiunea de a aduce profilul de joc din Mass Effect 2 Xbox360, pentru o continuare a povestii in functie de punctul ajuns la finalul ultimului joc .

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review