The Darkness 2 Xbox360 - The Darkness Ii Xbox 360 - Joc Actiune Horror Shooter Xbox360
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

The Darkness II Xbox360
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 4292
Producator :  2K
Data aparitiei :  10.02.2012
Varsta minima :  18 ani
Stoc: Disponibil - livrare in 24 ore

79.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

The Darkness II Xbox360 este un joc de tip actiune horror shooter lansat de 2K Games in data de 2/10/2012, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

The Darkness II Xbox360 va fi foarte asemanator precursorului sau in ceea ce priveste stilul de joc. O noua tactica denumita „quad wielding” va fi insa disponibila. Aceasta permite jucatorului si implicit personajului jucat de el, Jackie Estacado, sa isi foloseasca atat puterile supranaturale cat si armele de foc in acelasi timp. Se va pune mai mult accentul pe Darklings, in prim plan fiind un anumit Darkling care va avea o importanta deosebita in desfasurarea actiunii jocului. Acesta va putea folosi obiectele din jurul sau in atacuri. Spre exemplu, va putea folosi burghiul pentru a ataca si tortura inamicii jucatorului si va putea folosi arme de foc standard precum pistoalele pentru a ataca si ameninta dusmanii eroului. Jackie poate folosi elemente ale mediului inconjurator spre avantajul sau. Astfel, el poate utiliza portiere pe post de scuturi si parcometre pentru a-si injunghia adversarii. Spre deosebire de primul joc, acum Jackie poate sa isi foloseasca armele si puterea Intunericului (the Darkness) si in locuri publice. 

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review