Kinect Sesame Street TV Xbox360 - Jocuri Kinect Xbox360 - Aventura Pentru Copii
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Kinect Sesame Street TV Xbox360
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 20571
Producator :  Microsoft
Data aparitiei :  18.09.2012
Varsta minima :  3 ani
Stoc: La comanda

119.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

Kinect Sesame Street TV Xbox360 este un joc de tip kinect lansat de Microsoft in data de 9/18/2012, disponibil pentru Xbox360.

Prin intermediul „Kinect Sesame Street TV”, copiii sunt invitati sa experimenteze lumea din Sesame Street, alaturi de personajele lor preferate, precum Big Bird, Grover, Cookie Monster si Elmo, asa cum n-au mai facut-o pana acum. Magia Kinect pentru Xbox 360 permite jucatorilor sa isi impartaseasca experientele prin interactiunea vizuala si fizica cu personajele din Sesame Street, plasandu-va in cadrul actiunii din Sesame Street.

Copiii pot interactiona vizual cu personajele preferate din Sesame Street, ajutandu-le sa isi indeplineasca indatoririle, jucandu-se in lumea lor si invatand impreuna. Utilizand gesturi sugestive pentru intreg corpul si de recunoastere a vocii pentru a se muta de la o experienta la alta, si a trece de la privitul pasiv la participarea activa, disponibila doar cu Kinect pentru Xbox 360. Cu un nou continut, creat exclusiv pentru Kinect si acces la sute de imagini din arhiva Sesame Street, invatatul nu a fost niciodata asa de distractiv.

Kinect Sesame Street TV” este doar una dintre noile tehnici de invatare prin joc, disponibile pentru Kinect Xbox 360, care dezvaluie copiilor si familiilor noi modalitati de invatare in timp ce te distrezi si esti amuzat cu ajutorul unui televizor interactiv.

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review