PDC World Championship Darts Pro Tour Xbox360 - Joc Sport Simulator Darts Xbox 360
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

PDC World Championship Darts Pro Tour Xbox360
Opinia Clientilor

Adauga Review | Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:


Introduceti codul din imagine:×

Cod: 3492
Producator :  O-Games
Data aparitiei :  26.11.2010
Varsta minima :  3 ani
Stoc: Indisponibil

179.00 Lei *pret cu TVA

Din cauza situatiei actuale, toate comenzile pot suferi intarzieri in expediere si livrare. Va multumim pentru intelegere!

Alternate Text Produs original Alternate Text Magazin de incredere Alternate Text Plata card securizata

Trailer

Descriere

PDC World Championship Darts Pro Tour Xbox360 este un joc de tip sport simulator darts lansat de O-Games in data de 11/26/2010, disponibil pentru  PlayStation 3, Nintendo Wii si Xbox360. 

Jucatorii de top zece din PDC Ordinul de Merit, inclusiv Phil Taylor, Wade si Raymond James Van Barneveld.

Darts este un joc în care niste proiectile mici sunt aruncate pe o tinta fixata de un perete. Cu toate ca în trecut existau mai multe variante de joc, astazi prin acest termen se are în vedere un joc cu niste reguli stricte.
Jocul aparut cu secole în urma, în Insulele Britanice. Pâna în prezent, darts este un joc traditional care este jucat în pub-uri din Marea Britanie, Olanda, Scandinavia, Statele Unite ale Americii si altele. În plus darts joaca si la nivel profesional.

Obiectivele pentru darts sunt de obicei, facute din sisal (fibre presate de Agave). Ideea de a folosi tinta de sisal în productie este detinut de catre Compania Nodor, iar în 1932 a aparut prima tinta de sisal. Obiectivele de productie sunt concentrate în Kenya si China din cauza apropierii sale de sursa de materie prima. Tinta este împartita în sectoare care au fost atribuite de la 1 la 20 de numere.

Tinta standard este împartita în douazeci de sectiuni numerotate, de obicei alb si negru, fiecare atribuita cu un numar de la 1 la 20. În centru se afla "Marul" (în engleza Bullseye), care este estimat la 50 de puncte, înconjurat de un inel verde în jurul valorii de 25 puncte. Inelul exterior îngust presupune o dublare a numarului de sectoare, inelul interior îngust înseamna triplul numarului de sectoare. Si inele interioare si exterioare înguste sunt în mod traditional colorate în rosu si verde.
Rezultatul maxim posibil de 3 aruncari - 180 de puncte (în cazul în care jucatorul primeste toate darts-urile în sectorul inelul interior îngust).

Opinia Clientilor

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review

Adauga review